Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε από τους αδελφούς ΣΠΥΡΙΔΩΝ και ΚΩΝ/ΝΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ το έτος 1974 στον Πειραιά.

Το πρώτο κατάστημα ξεκίνησε επί της οδού Παλαμηδίου 5 στον Πειραιά.

Η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε αρχικά με την πώληση υδραυλικών ειδών και συναφών ειδών , στην πορεία εισχώρησε δυναμικά και στην πώληση πλακιδίων , ειδών υγιεινής , έπιπλα μπάνιου , συστημάτων υδρομασάζ , μπανιέρες , μπαταρίες μπάνιου , μπαταρίες κουζίνας , αξεσουάρ , νεροχύτες και απορροφητήρες .

Το έτος 2002 η επιχείρηση λειτουργεί σαν Α.Ε.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 η έδρα της επιχείρησης μεταφέρεται στο νέο κτίριο και εκθεσιακό χώρο 1000 m2 επί της οδού Παλαμηδίου 28 στον Πειραιά όπου δημιουργήθηκε για την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων της αλλά και για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις για το μπάνιο.

Ο εκθεσιακός χώρος δημιουργήθηκε αφενός για το καταναλωτικό κοινό αλλά αφετέρου και για το <<τεχνικό>> κοινό όπου αφορά τους : (κατασκευαστές κτιρίων, αρχιτέκτονες, τεχνικά γραφεία, διακοσμητές κ.λπ.) που η γνώμη τους για μια νέα κατασκευή ή ανακαίνιση είναι απαραίτητη λόγω της εμπειρίας που τους διακατέχει.

Τον Ιούλιο του 2009 η εταιρεία ανοίγει νέο εκθεσιακό χώρο 400 m2 στην περιοχή του Κορωπίου σε μια ιδιόκτητη έκταση 7000 m2 επί του 28ου χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Λαυρίου (οδικό τμήμα Κορωπίου – Μαρκοπούλου).

Η εταιρεία συνεργάζεται με πολύ γνωστούς οίκους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, εξειδικευμένους στο μπάνιο, την κουζίνα κ.α.

Έχει μπει δυναμικά στην λιανική πώληση και με μεγάλη ανάπτυξη.

Η ανάπτυξη αυτή οφείλεται στο ήθος, την εμπιστοσύνη που έχει ο καταναλωτής, την ποιότητα των εμπορευμάτων και στην λύση οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν μπορεί να παρουσιαστεί.

Όλα τα παραπάνω οφείλονται στις γερές βάσεις που δημιούργησαν οι ιδρυτές της και που η δεύτερη γενιά πάτησε γερά πάνω σε αυτές, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία με όραμα και αφοσίωση.