Πολιτική Απορρήτου

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
 
Η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
 
Το www.e-aggelopoulos.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς, διαφημιστικούς και φορολογικούς. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.


 Επισκέπτες / χρήστες του www.e-aggelopoulos.gr που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής στοιχείων από ανήλικους το www.e-aggelopoulos.gr θα διαγράφει το δυνατόν συντομότερο τις σχετικές πληροφορίες.

 Η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και ειδικότερα το τμήμα πωλήσεων του www.e-aggelopoulos.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

 Το www.e-aggelopoulos.gr δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας του να επικοινωνεί με τους χρήστες στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου για λόγους προώθησης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ή ενημέρωσης περί προσφορών. Παράλληλα δίνεται ανά πάσα στιγμή στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης τέτοιων μηνυμάτων. 
 
 IP Addresses
 
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet, και στη συνέχεια, στο www.e-aggelopoulos.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.
  
Προσωπικά Δεδομένα 
 
Το www.e-aggelopoulos.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. 
 
 
Ευθύνες για τους χρήστες του www.e-aggelopoulos.gr
 
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.e-aggelopoulos.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχόμενο, βλαβερό, ενοχλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο και δεν 
δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
Ακόμα να μην παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. Ούτε ηθελημένα ή αθέλητα μπορεί να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής. Ούτε δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες κάνοντας χρήση την παρούσα ιστοσελίδα.
Με την υποβολή υλικού στον server που φιλοξενείται το www.e-aggelopoulos.gr, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.